LEVERING & RETOUR

LEVERING 


Verzenden in Nederland is gratis!

Verzending naar België kost €3,95 en vanaf €74,95 verzenden we gratis!

Shipment in the EU is €7,95. For orders above €99,95 we ship for free!

Shipment outside the EU is € 9,95 (with Track and Trace) 

RETOUR


Wij hopen uiteraard dat je blij bent met je bestelling, die wij met zorg voor je hebben gemaakt. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerde maat hebt besteld of toch niet blij bent met onze bracelets. Ondanks dat wij alles op bestelling maken, vinden wij dat je te allen tijde je aankoop binnen 14 dagen retour moet kunnen sturen in Nederland en België. Het retour sturen is altijd voor eigen kosten. Je kunt ervoor kiezen om je armband te ruilen voor een andere maat, of om je aankoopbedrag retour te ontvangen (exclusief eventuele kosten voor gravering). We storten na ontvangst van het retour in originele staat, zo snel mogelijk -maar binnen 14 dagen- het aankoopbedrag terug.

Let op: Eventuele kosten voor gravering brengen wij bij een retour wel in rekening. Je ontvangt in dat geval je aankoopbedrag retour minus de kosten voor gravering.

Let op: Rondom de feestdagen wordt de retourtermijn uiteraard verlengd, zodat jij zonder zorgen je cadeau kan geven.


Je kan je bracelet retour sturen met behulp van:

 

DIT RETOURFORMULIER (Klik hier voor retourformulier)

 

Je kan voor meer informatie altijd mailen naar info@badass-bracelets.com of bellen/WhatsAppen naar 06-41 73 79 50

Bad-Ass Bracelets.


MAATTABEL

HOE MEET IK DE JUISTE MAAT OP?

Bij Bad-Ass Bracelets zijn alle maten mogelijk. Niks zo vervelend als 'standaard' maten die net niet passen. Van grote tot kleine pols, wij willen dat jouw armband perfect past! 

1. Meet je polsomtrek op het dikste punt van je pols (bij de punten waar het bot iets uitsteekt) met bijvoorbeeld een meetlint. Je kunt ook een stukje touw pakken en de lengte daarna nameten met een lineaal. 

2. Rond halve centimeters altijd af naar boven.

3. Lukt dit niet? Meet dan een oude armband na van sluiting tot sluiting. Wij moeten dan een inschatting maken welke maat dit voor onze bracelets is. De voorkeur gaat dus uit naar een polsmaat! Heb je twijfels, stuur ons dan een berichtje of chat met ons.

4. Geef je maat door, wij gaan je set zo snel mogelijk maken!

Polsmaat opmeten Bad-Ass Bracelets