FAQ

Hieronder vind je een selectie van veelgestelde vragen. Mis je een antwoord? Email ons op info@badass-bracelets.com en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!


Hoe weet ik welke maat armband ik nodig heb?

Meet je pols rondom, bij voorkeur rond de uitsteeksels van het bot. Geef deze maat aan bij het bestelproces en wij zorgen dat de juiste maat paracord armband geleverd wordt. (Bij een omtrek van bijvoorbeeld 19,5 centimeter raden wij aan om een bracelet van 20 centimeter te bestellen).

Let op: de gemiddelde mannenpols is 18 of 19 centimeter.


Hoe lang duurt het voordat mijn Bad-Ass Bracelet verstuurd wordt?

Omdat alle armbanden handgemaakt zijn en verschillende maten hebben, maken wij ze deels op bestelling. We streven ernaar je product zo snel mogelijk te leveren. Normaliter ontvang je je armband in NL tussen de 1-3 werkdagen en in België tussen de 2-5 werkdagen.

Spoedje? Laat het ons weten!


Wat rekenen jullie voor verzendkosten?

Wij verzenden gratis in Nederland!

Naar België zijn de verzendkosten 3,95 en gratis vanaf 74,95

Voor leveringen binnen de EU rekenen wij 3,95

Voor leveringen naar de rest van de wereld rekenen wij 16,95 (ongeacht het aantal bracelets). Dit is inclusief Track & Trace code.


Kan ik mijn Bad-Ass Bracelet ook ophalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij bieden alleen de mogelijkheid om de bracelets te versturen. Wij versturen met PostNL en DHL.


Wat als ik niet tevreden ben over mijn Bad-Ass Bracelet?

U heeft het wettelijke recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@badass-bracelets.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Ik heb een klacht, wat nu?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@badass-bracelets.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Hoe lang heb ik garantie op mijn Bad-Ass Bracelet?

Wij zijn tevreden over ons product. We bieden een garantietermijn aan van 3 maanden na aankoop. Als binnen deze termijn iets mis is met het product kun je contact opnemen met info@badass-bracelets.com. Wij zorgen voor de verdere afhandeling. Zorg ervoor dat je je sieraden afdoet met douchen. Ze kunnen er tegen, maar zo blijven ze het langst mooi.